Klanten

Works like a charm !​

Joeri Leemans

Proficiat. Mooie tool met een helder overzicht !​

Dirk Van Meir

Superhandige alles-in-een-oogopslag tool voor mijn pensioenpolis, alweer een mooie stap vooruit!

Pieter Gillis

Ik heb vandaag voor het eerst aangelogd in e-GOR en ben aangenaam verrast. Zeer interessant !

Steven Leman

Accountants

e-GOR is een tool die enorme meerwaarde kan opleveren voor het afleveren van deskundig fiscaal advies. De wetenschap dat de fiscale administratie kan beschikken over een centrale databank, dewelke hen toelaat met grote performantie de 80%-grens te berekenen, heeft tot gevolg dat we ons moeten wapenen om mogelijke taxaties te ondermijnen. Het platform e-GOR kan ons hierbij voortreffelijk ter hulp schieten

Hugo Bastiaens, Taccx Partners

e-GOR : De ultieme match tussen accountants en insurance

Marijke Deruytter, Avisem

Super initiatief! Zeer goede illustratie van interprofessionele samenwerking.

Steven Verbaanderd, FIDUS bvba

Goede tool, probeer nog andere makelaars over te halen om via het e-GOR systeem te werken.

Christof Van Dessel, A&C Consultancy

Verzekeringsmakelaars

Het geeft een échte meerwaarde voor ons kantoor!

Pieter Nuyts, Vanbreda

Voor mij is EGOR een quality label waarmee ik mij wil onderscheiden in de niche markt leven. EGOR is transparant, tijdbesparend en uiterst efficiënt voor het behalen van targets. Er wordt geen product verkocht maar een concept waarmee ik mijn onafhankelijkheid ook nog eens kan onderlijnen.

Dominique Debbaut, L.V.B.K.

DOM nv pioneerde in 2012 door als allereerste kantoor "e-GOR" te implementen in de interne organisatie en de communicatie naar onze klanten. "e-GOR" maakte de verwachtingen meer dan waar, en evolueerde in no time van een software-tool tot een èchte butler die bewezen meerwaarde levert aan onze klanten, hun accountant en onze eigen organisatie. e-GOR is voor ons zonder meer een van de ankerpunten waarop wij inzetten om ook de komende jaren onze bedrijfswaarden te kunnen uitdragen naar onze klanten : professionalisme, transparantie en expertise !

Katrien Dom, Verzekeringskantoor Dom

Onze klanten zijn onder de indruk dat wij zoveel historiek kennen, bv in 2012 deed je dit, uw boekhouder is ... enz. Klanten beginnen dan ook vlot over andere producten te praten.

Davy Ruymaekers, Verzekeringskantoor Dom

De kracht van e-GOR is niet alleen de rapportering en data die erin zit, maar ook de constante innovatie van dit IT-platform. Door blijvend in te zetten op innovatie, creëer je opportuniteiten waarbij je je rol als professioneel adviseur onderstreept en zelf meerwaarde biedt aan je klant en zijn boekhouder.

Pieter De Waele, Akses Financial Coaching

Verzekeringsmaatschappijen

Het E-gor leven programma is een weldoordacht en sterk initiatief dat in sterke mate bijdraagt tot de professionalisering en proces efficiëntie van de werking en opvolging van de 2de pijler-portefeuille van de makelaar en tevens een belangrijke stap voorwaarts voor de vlotte communicatie in de 3-hoek makelaar - klant - verzekeraar.

Jan Scheepers, Commercieel Directeur, Baloise Insurance

e-GOR is een eigentijdse en gesofisticeerde toepassing waar elke professionele makelaar die bemiddelt in pensioenverzekeringen zich bij zou moeten aansluiten. De makelaar heeft met e-GOR de sleutel in eigen hand om de rol van regisseur op te nemen. Wie in tijden van MiFID en Twin Peaks zoekt naar de toegevoegde waarde van de verzekeringsmakelaar is bij e-GOR aan het juiste adres. Wat een formidabele innovatie, hulde!!

Rob Vromen, CEO, Euromex

Sinds het ingaan van het assur-MiFID tijdperk gelden er voor makelaars 2 belangrijke sleutels om te overleven : zichtbare professionaliteit en waarneembare efficiëntie. Beide combineren is de opdracht. E-GOR is daarbij het hulpmiddel bij uitstek voor de verzekeringsmakelaar, die zich ook profileert in de pensioenaanvullingsmarkt. Dankzij e-GOR bespaart hij tijd en energie om zijn klanten de jaarlijks noodzakelijke update te bezorgen. Daarbij is het voor de eindklant heel duidelijk hoe het proces verloopt en wie wat voor hem doet. Meer MiFID compliant bestaat niet. Mijn gelukwensen aan de makers. Het is duidelijk dat e-GOR perfect weet hoe de vork in de steel zit : gemaakt door verzekeringsvakmensen voor verzekeringsvakmensen.

Marc Simons, Commercieel directeur, Vivium

Makelaars anticiperen op de grote veranderingen in de levenmarkt (verloning, nood aan efficiëntie, anders invullen van toegevoegde waarde, hun rol tov deze van de accountant, ...). Indrukwekkend hoe sommigen erin slagen om vernieuwende processen en tools te definiëren en te realiseren. e-GOR is hiervan een uniek voorbeeld.

Eric Vanpoucke, Gedelegeerd bestuurder, Baloise Insurance